Wie ben ik?

Oorspronkelijk ben ik filosoof met een spirituele oriëntatie, maar ik ben ook lichaamsgericht therapeut en een danser. Verdere opleidingen en ervaring hebben van mij een transpersoonlijk coach gemaakt.

Filosofie en Taxi

Wat mensen drijft heeft me altijd geïntrigeerd. Vroeger al liftend reizend, nu in mijn werk als taxichauffeur kom ik in contact met alle soorten mensen van over heel de wereld. Hun verhalen inspireren me en leren me over het leven en hoe het geleefd wordt. Naast de verrijkende contacten is elke rit voor mij ook een oefening in het transformeren van gedachten en emoties. In mijn praktijk heb ik de kans korte contacten uit te diepen en aan de slag te gaan met blokkades. 

Ademtherapie en transpersoonlijke coaching

De problemen die iemand ervaart verbind ik met wat het lichaam toont, hoe het lichaam ademt. De adem laat zien waar emoties vast zitten. Die emoties leiden op hun beurt naar mentale overtuigingen en energetische blokkades.

Alles is met elkaar verbonden, vandaar de term 'transpersoonlijke coaching'.

Persoonlijk

Ik woon samen met mijn partner en ben vader van twee jonge kinderen. Mijn zoon is een dromer die graag fantaseert over robots en experimenteert met pizza. Mijn dochter is gek op prinsessen en monsters. Van hen leer ik om te leven in het nu, op mijn beurt stimuleer ik hen om zichzelf te ontdekken in wie ze in wezen zijn.

Psychotherapeut

Transpersoonlijke coach

lifecoach

0486 42 86 44

stijn@stijnvanholm.be

Beenhouwersstraat 119

8000 Brugge

©2020 by Stijn Van Holm